بسته خبر خوب
داستان یک هدیه آنلاین!/ خواهری برای همکلاسی برادر 9 ساله
بسته خبر خوب – به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، دانشآموزان در این روزهای کرونایی، شرایط متفاوتی از تحصیل را تجربه میکنند؛ فضای فیزیکی مدرسه و کلاس درس حالا به خاطره تبدیل شده است و به جای آن، آموزشهای غیرحضوری جایگزین شده است.
مسؤولان آموزش و پرورش روشهای مختلفی را پیشبینی کردهاند تا دانشآموزان از درس و مشق عقب نیفتند؛ یکی از این روشها آموزش تلویزیونی و روش دیگر آموزش مجازی است. البته در برخی مناطق هم توزیع درسنامه صورت میگیرد.
در بین این روشها، آموزش مجازی، جذابیت خاص خود را دارد چرا که این آموزش به واسطه برقراری ارتباط دوطرفه بین دانشآموز و معلم شرایط بهتری نسبت به آموزش تلویزیونی دارد و همچنین دانشآموزان در کنار آموزش از طریق تلفن همراه و تبلت، از امکانات دیگر این وسایل ارتباطی مثل بازی میتوانند استفاده کنند.
در همین راستا، این روزها خیلی از مردم نیک اندیش و نوعدوست کشور، به سمت تهیه تبلت و تلفن همراه برای دانشآموزان گرایش پیدا کردند؛ ماجرایی که در این گزارش میخواهیم به آن اشاره کنیم هم یکی از هم نیک اندیشیهاست.
در روزهایی که کرونا در کشور جولان میدهد و زندگی همه مردم را تحت تأثیر قرار داده است. ماجرا از آنجا شروع شد که یک شقایق ابوالقاسمی دانشآموز مدرسه الغدیر قزوین متوجه شد که همکلاسی برادر 9 سالهاش در آموزش مجازی به دلیل نداشتن تلفن همراه، مشکل دارد.
خانم ابوالقاسمی که البته مسؤول انجمن اسلامی مدرسه الغدیر هم هست، در این خصوص گفت: برادر کوچک من ۹ ساله است و در مقطع ابتدایی درس میخواند، در کلاس برادرم، سه دانشآموز هستند که به علت شرایط بد مالی گوشی هوشمند ندارند بنابراین به شبکه شاد دسترسی ندارند.
وی اضافه کرد: معلم از برادرم خواسته بود که هر چه یاد میگیرد را از طریق پیامک به یکی از این دانشآموزان ارسال کند؛ در ابتدا مادرم به همراه برادرم این کار را انجام میدادند اما با گذر زمان چون حجم درسها زیاد بود عملاً نمیشد با پیامک درس را برای او ارسال کنند.
این دانشآموز افزود: وقتی دیدم دوست برادرم با سختی درست میخواند، مسأله را بین همکلاسیهای خودم و اقوام مطرح کردم، هر کدام مبلغی را اهدا کردند و در نهایت توانستیم یک گوشی هوشمند که بتواند به شبکه شاد متصل شود، خریداری کنیم.
وی اظهار کرد: با کمک به هم نوع میتوانیم زندگی بهتری را برای خودمان و جامعه رقم بزنیم؛ نباید اجازه دهیم یک کودک به خاطر فقر و عدم دسترسی به گوشی هوشمند، آیندهاش تاریک شود.
خانم ابوالقاسمی گفت: در حال حاضر دو دانشآموز دیگر در همان کلاس نیازمند گوشی هوشمند هستند؛ از دوستان و مردم میخواهم در صورت تمایل به ما در خرید ۲ گوشی هوشمند دیگر کمک کنند تا بتوانیم زمینه تحصیل این دو دانشآموز را هم فراهم کنیم.
از این پس در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان بسته خبر خوب را داریم سوژه های خوب از استانتان را با ما از طریق سامانه پیامکی 30008883000000 درمیان بگذارید علاوه بر اینکه این کارهای خوب و خدا پسندانه شما در بخش خبر خوب بارگزاری خواهد شد، به سوژه های خوب شما جوایز ارزنده هم اعطا می شود.