به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، حجت الاسلام والمسلمین نوری در هفتدهمین جلسه فکرانه گفت: تعریف اولیه 20 به 80: کارها و برنامه های ملی فراگیر بایستی حداکثر 20 درصد باشد. 80 درصد کارها و فعالیت ها، باید جوششی و توسط انجمن ها رقم بخورد.
وی گفت: طبع افراد به سمت کارهای متمرکز است تا نشان داده دهند ما هستیم. برنامه های بزرگ ملی، گزارش های بزرگ و حضور رسانه ای دارد و هویت دهی نسبت به اعضا و رقبای همسو و مخالف را دارد. حجت الاسلام حاج علی اکبری در این رابطه فرمودند این اشتهای سیری ناپذیر تشکل است و ناخواسته از آثار این اتفاق فربه شدن دفتر مرکزی است و ستاد به جای تمرکز بر راهبری و شبکه سازی متمرکز بر برنامه می شود. پس نکته اول این است که طبع تشکل های فراگیر این است و باید تغییر ایجاد کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین نوری خاطرنشان کرد: کار وقتی بدتر می شود که طبع تشکل به سمت برنامه های بزرگ می رود و این برنامه ها متعدد می شوند و بخش قابل توجهی هم الزام آور است. کار الزامی هم گزارش محور می شود. ارزیابی ها را هم معطوف به این گزارش می کند. در این بستر، مرگ تدریجی انجمن اسلامی اتفاق می افتد.
وی گفت: فاجعه اصلی اختلالی است که در ماموریت تشکل ایجاد می کند. ماموریت ما کار فواره ای نبود. ماموریت ما قنات کشی و نیروسازی بود. جریان سازی فرع بر نیروسازی بود.
مسئول دفتر نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما صف اتحادیه مان انجمن اسلامی مدرسه است. دانش آموز ما سرباز جنگ نرم است یا افسر جنگ نرم. سرباز فرمانبر و آماده خور است، تحت امر است و طبق نقشه عمل می کند اما افسر طراحی می کند. افسر خودش تولید برنامه می کند.
کلمات کلیدی
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ارسال نظر روی دکمه روبرو کلیک
کرده و نظر خود را ثبت کنید