در اختتامیه نشست برخط قرارگاه ملی دختران:
ماه مبارک رمضان، فرصت قرار معنوی جمعی
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، نشست بر خط اعضای قرارگاه ملی دختران با گفتگوی صمیمی دبیرکل اتحادیه پایان یافت.
حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه در اختتامیه نشست قرارگاه ملی دختران که بصورت برخط برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت فرصت ماه مبارک رمضان، گفت: ماه مبارک رمضان ماهی نیست که بتوان از آن ساده عبور کرد و نسبت به آن بی توجه بود. ماه رمضان فرصتی هست که خداوند در اختیار بندگانش قرار داده است تا بتوانند اشتباهات گذشته خود را جبران کنند و یک سال آینده را به دست خودشان رقم بزنند.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، ظرفیت شخصی را زمینه بهره مندی از این ماه دانست و افزود: در ماه رمضان خداوند ضیافتی را برقرار کرده اند که تمام بندگان از آن بهره مند می شوند اما بعضی ها فرصت طلب و اهل دقت هستند و با تمام ظرفیت از این ماه بهره می برند و بعضی ها هم کم بهره هستند و بهره مندی کمتری از این ماه دارند.
تاریخی با بیان اینکه ما یاد گرفته ایم که به یکدیگر تذکر بدهیم، خاطرنشان کرد: این فرصت تذکر به ما این امکان را می دهد که بتوانیم گذشته خود را مرور کرده و اشتباهات خود را جبران نموده و این کار را مکررا" انجام دهیم.
وی، اضافه کرد: بخشی دیگر نیز به هنرمندی ما باز می گردد که بتوانیم در کنار همدیگر از این ماه بهره مند شویم. جمعی شکل داده و سپس تبدیل به امت شویم تا بتوانیم بیشتر از این ماه بهره مند شویم.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با تاکید بر اینکه تشکل اتحادیه این فرصت را در اختیار ما می گذارد تا بتوانیم در کنار یکدیگر یک تشکیلات منسجم و قوی از لحاظ معنوی، معرفتی و تشکیلانی شکل دهیم، تصریح کرد: این جماعت شدن در ماه رمضان اهمیت بیشتری پیدا می کند و موجب می شود بهره مندی خودمان را به حداکثر رسانیم.
تاریخی، قرارهای معنوی را یکی از مصادیق جماعت شدن عنوان کرد و ادامه داد: اعضای قرارگاه ملی دختران می توانند نزدیک اوقات سحر قراری بگذارند و دعای عهدی بخوانند، مطلب معنوی به اشتراک بگذارند و یا تفسیری را با هم مطالعه بکنند و در کل حرکت جمعی را با یکدیگر انجام دهند.

وی، جمع آوری کمک برای نیازمندان را یکی دیگر از انواع حرکت جمعی و منسجم برشمرد و افزود: در این فرصت باقیمانده از ماه مبارک رمضان همتی داشته باشیم تا بتوانیم از لحظات آن استفاده کنیم که اگر این ایام بدون توجه و به مثابه ایام عادی بگذرند باعث خسران خواهد شد. بنابراین باید با آمادگی، برنامه ریزی کامل و با هنرمندی و همکاری یکدیگر از این ماه عزیز بهره کامل ببریم.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، با بیان اینکه تشکل قوی زمانی محقق می شود که تمامی رده ها و لایه های این تشکل بتوانند عنوان قوی را به خودشان نسبت دهند، تصریح کرد: مجموعه ما یک مجموعه شبکه ای و منسجم است که از هرم تشکیلاتی تشکیل شده است که در کف آن انجمن های مدارس، بعد لایه های قرارگاه شهری، استانی، ملی و شبکه پشتیبان ما قرار دارد. اگر قاعده این هرم قرار باشد فعال شود، باید راس هرم هم بسیار فعال و با برنامه باشد.
تاریخی با تاکید بر اینکه اجابت فرمایشات نماینده معزز مقام معظم رهبری در اتحادیه بار جدی ای را بر روی دوش ما گذاشته است، گفت: در این بین در حوزه دانش آموزی، اعضای قرارگاه ملی مسئولیت دوچندانی نسبت به سایر اعضای انجمن دارند. بنابراین باید مروری جدی در بازبینی نسبت به شاخص های یک تشکل قوی در حوزه معنویت، تکنیک ها، سازماندهی و فعالیت داشته باشید.
وی، اضافه کرد: توقع این است که اعضای قرارگاه ملی در خصوص این تشکل قوی، بسیار جدی تر و تاثیرگذارتر نسبت به سایر رده ها فعالیت داشته باشند تا بتوانیم ضمن استفاده از تجربیات تان، برای سایر اعضای انجمن های اسلامی الگویی ارائه دهیم.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، با حائز اهمیت خواندن مدل نقش آفرینی اعضای قرارگاه ملی، گفت: نقش آفرینی شما باعث خواهد شد تا تصویر امید بخش و شوق آفرینی را نسبت به مجموعه تشکل خودمان در اذهان عزیزان دانش آموز ایجاد بکنیم.
تاریخی، با تاکید بر نهایت استفاده از فرصت باقیمانده، گفت: تقدیر این بود که فعالیت شما همزمان با برخی اتفاقات از حیث بلایا و سوانح طبیعی از جمله کرونا، آشوب ها و تحریم باشد که بخشی از این ها تداوم هم خواهند داشت و با این مسائل مواجهه مجدد خواهیم داشت؛ اما این مسائل دلیل بر توقف فعالیت ها و مسئولیت ها و از دست دادن فرصت ها نباید باشد. بنابراین باید حداکثر توان خود را به کار ببریم تا این مسئولیت را به خوبی به انجام برسانیم که این الزام قبول مسئولیت می باشد.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، اضافه کرد: باید اخوت تشکیلاتی داشته باشید. یعنی در کنار فضای کاری به عنوان قرارگاه ملی، نسبت به هم علقه ی تشکیلاتی پیدا کرده و تعهداتی را قبول کنید.
تاریخی با تاکید بر اینکه باید میان شما یک ارتباط مومنانه وجود داشته باشد و پشتوانه همدیگر باشید تا با یکدیگر به رشد و تکامل برسید، گفت: این زمانی حاصل خواهد شد که جمع، جمع مومنانه باشد. در جمع اخوت ایمانی برقرار شده باشد. وقتی جمع نسبت به حضور و یا عدم حضور رفقای خود و نسبت به نقش آفرینی یکدیگر، البته نه از دید رقابت حساس باشند.
وی با بیان اینکه وقتی تشکل، تشکل قوی خواهد شد که حاصل یک اتفاق جمعی باشد و به دست همه ی اعضای یک جمع مومنانه اتفاق بیافتد، افزود: این توقعی هست که دوستان باید در این روزهای عزیز همت جدی داشته باشند تا این جمع های مومنانه شکل بگیرد و ما هم هر اتفاقی که به این امر کمک کند را دریغ نخواهیم کرد و مهیا خواهیم کرد.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در پایان با بر شمردن شرایط تحقق اخوت ایمانی، گفت: البته این امر، همت بلند، روح بلند و اراده قوی می خواهد تا در وسط میدان بتوان گامهای رو به جلو برداشت. این نوید را هم باید به یکدیگر بدهیم که ما در ایام انتظار و آخرالزمان قرار گرفته ایم و بسیار به زمان وعده داده شده نزدیک هستیم. طوری نشود که وقتی به آن روز رسیدیم حسرت کارهایی انجام نداده خود که می توانستیم انجام دهیم را بخوریم.
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ارسال نظر روی دکمه روبرو کلیک
کرده و نظر خود را ثبت کنید