زندگی انجمنی/قسمت اول

حلقه ی مفقوده شبکه پشتیبان، استفاده از فارغ التحصیل هاست

حلقه ی مفقوده شبکه پشتیبان، استفاده از فارغ التحصیل هاست

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان،زندگی انجمنی قرار است هر هفته پای صحبت با یک انجمنی بنشیند و برایمان از حال و هوای زندگی انجمنی ها بگوید
با ماهمراه باشید با زندگی انجمنی 
 
قسمت اول: میلاد بختیاری

قبلاً از او  قول گفت وگو گرفته بودم. پیدایش کردم و گفتم الوعده وفا که گفت بسم الله.

میلاد بختیاری جوانی است متأهل و متولد 69؛ ساکن تهران و با سابقه ی زندگی در اهواز و همدان. با عنوانِ شغلیِ "کارشناس شبکه پشتیبان" در دفتر مرکزی مشغولیت دارد. او معتقد است فعالیتش در دفترمرکزی صرفاً یک شغل نیست و می گوید: کاملاً به چشم یک کار مثبت به آن نگاه میکنم و دلم نمی خواهد فعالیتم با اتحادیه قطع شود. تا جایی که ممکن باشد اتحادیه را با اشتغال در جاهای دیگر عوض نخواهم کرد.

اولین برخورد آقای بختیاری با دفترمرکزی، تحتِ عنوانِ مسئول دفتر آقای تاریخی، پیش از زمان دبیرکلی ایشان رقم خورده است؛ درباره ی ایشان برایم می گفت: آقای تاریخی را یک مدیر انقلابی و رفیق با نیروهایش می دانم. مثلاً آن روزها که در دفتر برنامه ریزی بودیم و گاهی می دیدند که نیرو انسانی اش حالش خوب نیست، صدایش می کرد و با او حرف می زد. این خیلی مهم بود برایم. باید این مدل روابط در تمام سطوح تشکیلات باشد.

میلاد بختیاری مهم ترین وظیفه اش را سازماندهی دقیق شبکه غیر دانش آموز می داند. البته او در این حوزه حرف هایی نیز دارد. از جمله اینکه: ما گاهی یک سری نیروهای خوب را  زود ازدست می دهیم. نباید کسی را که در مجموعه سالها تجربه کرده و باید حالا از تجربیاتش استفاده کنیم، به راحتی از دست بدهیم. هنرِ مجموعه این است که نیروهای خوب را نگه دارد. کار اتحادیه سخت و پر مشقت است و نباید کسی را که با دغدغه آمده است و این سختی ها را به جان خریده، به راحتی رها کنیم.

از او درباره ی کاستی ها پرسیدم. اینطور پاسخ داد: ما برنامه ریزی دقیقی در مورد استفاده از فارغ التحصیل ها نداریم. آقای تاریخی به شدت نسبت به موضوع فارغ التحصیل ها دغدغه دارند. اما باید اعتراف کنیم که در این زمینه موفق نبودیم. حلقه ی مفقوده شبکه پشتیبان، استفاده از فارغ التحصیل هاست. روحیه آنها بعضاً بسیار جهادی است. مهم ترین دغدغه ام این روز ها این شده که بتوانم شبکه پشتیبان را مجاب کنم تا کار با فارغ التحصیل ها را بپذیرد. هرچند کار با آنها به علت مطالبه گری زیاد و کمی عملگرایی افراطی، گاهی مشکل است، ولی باید مدیریت شوند. با این همه نسبت به طرح میقات خوشبینم.

برایم از تأثیر اتحادیه بر حال و هوایش گفت. اینکه جو حاکم بر تشکیلات او را مجاب کرده تا در مسیر کار تربیتی برای نوجوانان قرار بگیرد. تا جایی که او حالا خیلی بیشتر از گدشته به مربی بودن علاقه مند شده است. البته او چند سالی هم سابقه ی تدریس دارد در زمینه شیمی! او اولین ویژگی هر مربی را دانستن اصول کار تشکیلاتی می داند.

 

کلمات کلیدی
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ارسال نظر روی دکمه روبرو کلیک کرده و نظر خود را ثبت کنید