رئیس دانشگاه صداوسیما: چه می شد اگر 100 حاتمی کیا داشتیم/ تاریخی: اتحادیه باید به یک لشکر عظیم سایبری مجهز شود
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی رسانش در حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم که با حضور چهره های سرشناس فرهنگی و هنری برگزار شد، حسین تاریخی دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان با اشاره به چهل سالگی اتحادیه، گفت: جشنواره رسانش با حضور بیش از 4000 دانش آموز برگزار شد و به همه ثابت کرد نوجوانان و دانشآموزان توانایی انجام کارهای بزرگ، جدی و تأثیرگذار را دارند و هر جا که کشور به آنها اعتماد کرده موجب افتخار بوده اند.
دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی مدارس دانشآموزان ادامه داد: در زمان مبارزات علیه رژیم ستمشاهی هم از از زمانی که دانشآموزان وارد عرصه مبارزات شدند سرعت تحولات انقلاب بیشتر شد نوجوانان و دانش آموزان در آن مقطع زمانی هم تاثیر شگرفی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
تاریخی اضافه کرد: اکنون هم یکی از عرصههای پیکار جدی ما در جمهوری اسلامی عرصه رسانه است و یکی از چالشهای جدی انقلاب خلأ در اتفاقات رسانهای است و همشاگردیهای شما در مدرسه بسیار در مواجهه با این فضا هستند.
وی گفت: در اتحادیه انجمنهای اسلامی ما از قدیم معتقدیم که پرچمدار جنبش هستیم و هر اتفاقی که انقلاب به آن نیاز دارد، اتحادیه این پرچم را بلند میکند، به دست میگیرد و با قدرت این پرچم را جلو میبرد.
دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان خطاب به دانش آموزان برگزیده جشنواره رسانش ادامه داد: بدانید که ما نیازمند یک لشکر سایبری قدرتمند هستیم و شما باید همت گمارید که این لشکر شکل گیرد. عرصه، عرصه مبارزه جدی، خشن و بیرحمی است و باید در این عرصه منسجم و متحد باشیم.
دبیرکل اتحادیه، حضور دانش آموزان در مناطق مختلف کشور را یکی از برکات و ظرفیت های مهم این رویداد رسانه ای دانست و گفت: باید قدر این جمعی که اینجا شکل گرفته را بدانیم؛ از استانهای مختلف در این مکان گرد هم آمدهایم و هر کدام از شما در استان خود تیمی دارید که متشکل از سایر نخبگان است؛ این یعنی یک ظرفیت مهم و تاثیرگزار که وقتی با همت و تخصص شما جمع می شود می تواند به اتفاقات بزرگی در حوزه رسانه منجر شود.
تاریخی افزود: گرچه کارهای فردی شما بسیار دارای اهمیت است ولی باید اهمیت این جمع و کارهای جدی که میخواهند انجام دهند بسیار دانسته شود؛ تجربه کار انجمنی به ما یاد داده که هیچ وقت اسیر امکانات و تجهیزات نباشیم. ما در انجمن اسلامی یاد گرفته ایم در تحقق اهداف بلند و آرمانهای خود هیچ وقت نگذاریم امکانات و مادیات سختافزاری مانعی برای انجام کار شود.
دکتر شهاب اسفندیاری هم که دیگر سخنران این مراسم بود ظرفیت دانش آموزان شرکت کننده در رسانش را بسیار بالا و ارزشمند دنست و گفت: استعدادهایی نظیر حاتمی کیا بسیار بودند که به دلیل نداشتن عدم شناسایی استعداد و فرصت فیلمسازی از عرصه سینما حذف شدند و رسانش می تواند به کشف به مقوع این طور استعدادها کمکم شیانی کند. شما تصور کنید که چه اتفاقی می افتاد اگر ما به جای یک حاتمیکیا، 100 حاتمیکیا داشتیم.
رئیس دانشگاه صداوسیما ادامه داد: نادیده گرفتن استعدادها و ظرفیت های رسانه ای نوجوان های کشور یکی از اتفاقاتی است که این روزها رخ می دهد و این نادیده گرفتن سبب میشود ملت ما کمتر دیده شود، کمتر شناخته شود و فرهنگ ما کمتر شناخته شود، دین ما کمتر شناخته شود، انقلاب ما کمتر شناخته شود و ... که این خسارت نیامدن استعدادهای هنری، رسانهای و ادبی نوجوانان و جوانان ما به سمت عرصه حرفهای این فعالیتهاست.
اسفندیاری با انتقاد از نقا ضعف موجود در سیستم آموزشی کشور افزود: متأسفانه اغلب استعدادها به سمت رشتههای تجربی و ... میروند و متأسفانه به اجبار مدرسهای که میخواهد تبلیغی در کنکور کند از برخی رشتهها غافل میماند.
وی گفت: حرف ناگفته، تصویر بازنمایی نکرده، روایات ناگفته، شخصیت معرفی نکرده به جهان و ایران و تاریخ پنهان مانده بسیاری وجود دارد که بر دوش شما نوجوانان و جوانان است که میتوانید در راستای آن فعالیت کنید و تاریخ پنهان مانده را هم برای خود و جهانیان آشکار کنید و انشاءالله دراین راه همگان موفق باشیم.
در ادامه این مراسم نیز حسین رفیعی که بعنوان بازیگر سریال محرمانه همراه با کارگردان این اثر مورد تقدیر قرار گرفت، خطاب به دانش آموزان رسانش از تجربیات خود گفت و ادامه داد: شما می توانید اتفاقات بزرگی را در فضای هنری کشور رقم بزنید و باید قدر برگزاری چنین جشنواره ای را بدانید، چرا که می تواند باعث شود استعدادهای شما به موقع شناسایی شود و بتوانید در مسیر درست قدم بردارید.
حسین رفیعی گفت: بچه ها از انتخاب رشته مورد علاقه در دانشگاه نترسید و اگر علاقمند فضاهای هنری هستید در همان رشته ها تحصیل کنید. اصرار نداشته باشید که حتما مهندسی یا پزشکی بخوانید؛ یکی از افتخارات من این است که در دانشگاه هم درس هنر خوانده ام و بعد وارد حوزه هنر شده ام.
در انتهای این مراسم هم ضمن تقدیر از عوامل سریال محرمانه بعنوان یکی از آثار شایسته و درخور توجه در فضای نوجوان، مورد تقدیر قرار گرفتند و سپس برگزیدگان جشنواره ملی رسانش هم ضمن تقدیر، تندیس های خود را دریافت کردند.
گفتنی است جشنواره ملی رسانش با حضور حدود 4000 دانش آموز در قالب 1400 گروه برگزار شد که اختتامیه این جشنواره در تماشاخانه مهر و ماه حوزه هنری برگزار گردید.
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ارسال نظر روی دکمه روبرو کلیک
کرده و نظر خود را ثبت کنید