حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری:
خودمان را با یک تحلیل مناسب برای شرایط بعدی(پساکرونا) آماده کنیم
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان نشست مسئولین اتحادیه استانها با سخنرانی نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان به صورت برخط برگزار شد.
در ابتدای این جلسه نماینده مقام معظم رهبری ضمن ابراز خرسندی و تبریک ایام ولادت امام حسن مجتبی(علیهالسلام) از ارائه مطالب دقیق و اساسی توسط برخی مسئولین استانها تشکر کردند.
حجتالاسلام والمسلمین حاجعلیاکبری در ادامه بیان داشت، شب و روز نیمه ماه به طور کلی از نظر سلوکی و ظرفیتی که در آن هست حساسیت خاصی دارد و اگر نیمه ماه مبارک رمضان باشد لحظههای آن مشهون از لطف و کرم حضرت حق و غنیشده از فضل و رحمت پروردگار است و طلوع خورشید جمال امام حسن مجتبی(علیهالسلام) به شرافت و بزرگی این ماه افزوده است.
نماینده مقام معظم رهبری در ادامه بیان داشت خداوند به وسیله وجود مقدس امام حسن(علیهالسلام) احسان خود را به تمام کرانه هستی بخصوص عالم بشریت و به ویژه جامعه مؤمنان هدیه داده است.
وی با اشاره به مقام محسنین در قرآن کریم، گفت از منظر بندگی عبد و مقام عبودیت نام محسن پروردگار جلوهگریهای خاصی دارد که از جمله آن عبارت است از حسن خلق.
وی با اشاره به مقام محسنین در قرآن کریم، گفت از منظر بندگی عبد و مقام عبودیت نام محسن پروردگار جلوهگریهای خاصی دارد که از جمله آن عبارت است از حسن خلق.
ایشان در ادامه با اشاره به مراتب ظاهری و باطنی حسن خلق گفت، تجلی خاص احسان و حسن خلق در ارتباط ما با خداوند متعال این است که خداوند را حاضر و ناظر بر خود ببینیم و این تجلی در نسبت با خلق این است که در ارتباط با ما احساس خوب و عمیق قلبی و عقلی برایشان رخ دهد.
وی با اشاره به اینکه اسم رمز کلمه حسن خلق بردباری و حلم است بیان داشت جلوه دیگر احسان کارگشایی است که معمولاً ذیل کلمه کریم از آن یاد میشود و در ارتباط با امام حسن(علیهالسلام) تعبیر کریم اهلبیت(علیهمالسلام) بین دوستان حضرت شناخته شده است.
نماینده مقام معظم رهبری با اشاره به فراز و نشیبهای موجود در محیط زندگی انسانها بیان داشت خداوند متعال زندگی انسانها را بین قبض و بسط قرار داده و واقعیت زندگی فهرستی از نیازهای مادی انسانها است و در مواردی انسانها در تنگناهایی قرار میگیرند که در برابر این نیازها آنچه که از نام دلآرای پروردگار متعال تجلی میکند عبارت است از احسان به معنای گرهگشایی، عطاء، انفاق و... .
حجتالاسلام والمسلمین حاجعلیاکبری در جمعبندی این موضوع بیان داشت: همسنگران عزیزم، روز ولادت امام حسن(علیهالسلام) روز تصمیمهای بزرگ در این بخش است که وجود نازنین شما از تجلی احسان الهی این دو بهره مناسب را در خودش تقویت کند. یکی احسان به معنای حسن خلق و دیگری احسان به معنای گرهگشایی و هرچه وجود شما به این دو ویژگی زینت پیدا کند به همان اندازه با انسان کامل سنخیت پیدا میکند.
نماینده مقام معظم رهبری به همین مناسبت و اقتضای شرایط کنونی جامعه و ظرفیتی که در مجموعه اتحادیه وجود دارد، در روز ولادت امام حسن مجتبی(علیهالسلام) تأسیس صندوق احسان امام حسن مجتبی(علیهالسلام) را اعلام نمود و بیان داشت، انشاءالله با مشارکت فراگیر همه اعضا در تمام سطوح تشکل، هر کسی در حد توان نسبت به تقویت این صندوق اقدام نماید تا در لحظههای سخت برای اعضای خانواده اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در حد توان گرهگشایی شود و حتی همیاری جمعی برای برخی از فعالیتهای خاص تشکیلاتی همانند تشکیل هیأتهای انصارالمهدی تا امدادرسانی برای تأسیس انجمن اسلامی در برخی از شهرهای خاص پشتیبانی گردد.
نماینده مقام معظم رهبری با اشاره به ضرورت ایجاد سازوکار مناسب از جهات شرعی و حقوقی، انتخاب هیأت امنا و... گفت انشاءالله از مقام معظم رهبری هدیه تبرکی برای تأسیس این صندوق دریافت مینماییم و ابراز امیدواری نمودند این کار در آینده فرهنگسازی و تقویت گردد و با عنایت حضرت حق، و به برکت میلاد امام حسن مجتبی(علیهالسلام) دست تشکل برای کارگشایی فراتر از تشکیلات هم باز باشد.
وی در ادامه در پاسخ به سؤالات مطرح شده توسط مسئولین استانها پیرامون مسائل پساکرونا بیان داشت: واقعیت این است که اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و تا حدی روابط انسانی، اخلاق و معارف تحت تأثیر این پدیده در سطح بینالمللی قرار گرفته؛ لذا باید خودمان را با یک تحلیل مناسب برای شرایط بعدی آماده کنیم و این مهم نیاز به هماندیشی و اتخاذ مبانی متقن و محکم برای ورود به شرایط بعدی دارد و در این زمینه باید با تحلیل صحنه و کشف قواعد ورود به عرصههای نو و پسا کرونا هم فکری کنیم تا تشکل ما پیشگامی خود را حفظ کند.
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری با توجه به شرایط کنونی به ضرورت ارتباطات تشکیلاتی در سطوح مختلف به ویژه قرارگاه ملی، قرارگاه استانی و اعضای اصلی انجمنهای اسلامی برای شرایط عادی پس از کرونا اشاره نمود و حفظ قرارهای تشکیلاتی همانند قرار مطالعه، قرارهای معنوی و حضور پررنگ در همایش مواسات را مورد تأکید قرار داد.
نماینده مقام معظم رهبری با اشاره به موضوع پویشهای بازگشایی مطرح شده در سطح جامعه بیان داشت، تشکیلات ما هیچ اصراری برای بازگشایی مدارس، نمازجمعه و جماعات ندارد. مبنای جدی ما اعلام ستاد ملی خواهد بود؛ لذا باید ملتزم باشیم. البته هر زمان و در هرجا اعلام وضعیت سفید شد آنجا کمک کننده و سفرهدار خواهیم بود.
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری در ادامه پیرامون استفاده مطلوب از فضای مجازی بیان داشت، شرایط کنونی به ما نشان داد چقدر باید به تقویت بنیه مجازی و فناوری اطلاعات از منظر سخت افزار، نرمافزار و مهارتها توجه کنیم البته به همین اندازه هم مخاطرات در ترویج فضای ناامن همانند اینستاگرام و... وجود دارد.
وی درادامه گفت، اینستاگرام در ترویج بیحیایی و بیعفتی سهم اول را دارد؛ لذا هشدار، آگاهسازی به موقع و تقویت بنیه فکری و معنوی و عقلانی بچهها که بتوانند در شرایط فعلی خودشان را حفظ کنند ضروری است ایشان بر ضرورت مشخص شدن سیاستها و ایجاد نقشه راه و قواعد کار اشاره نمودند و ابراز امیدواری نمودند تشکیلات بهرهبرداری درجه یک خاص و عالی برای پیشبرد مقاصد تشکیلاتی در این حوزه داشته باشد.
حجتالاسلام و المسلیمن حاجعلیاکبری در ادامه در ارتباط با حفظ سرمایههای انسانی بیان داشت، خط ارتباط و سطح تماس و میزان بهرهبرداری از همکارانی که از مجموعه جدا شدهاند باید حفظ شود و کل تشکیلات با سازماندهی مرکزی باید پای این کار باشد که ذخیره منابع انسانی ما دچار آسیب نشود.
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ارسال نظر روی دکمه روبرو کلیک
کرده و نظر خود را ثبت کنید