حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری:
حضرت فاطمه معصومه (سلاماللهعلیها) آیینه فضیلتها، آیینه مکارم اخلاق، آیینه نورانیت و آیینه کرامت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری سالروز ولادت حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) را تبریک گفت و برای همه دختران عضو انجمنهای اسلامی دانشآموزان و جامعه دختران علوی و فاطمی و ارادتمند به اهل بیت (علیهماسلام) آرزوی سعادت و خوشبختی و موفقیت در سایهسار عنایت الهی و لطف پروردگار متعال را خواستار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری در این نشست ، با بیان اینکه حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) جزو ستارگان قدر اول هستند، افزود: حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) در همین ایام کوتاه زندگیشان فضیلتهای بزرگی را کسب کردند و رشد فوقالعادهای از نظر شخصیتی داشتند و برای همین ایشان بهعنوان یک بانوی سربلند و موفق و سرافراز و چه از جهت علم و دانش و چه از جهت جهاد و حضور مؤثر اجتماعی و چه از نظر معنویت و فضائل اخلاقی در یک جایگاه فوقالعادهای قرار دارند.
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری، ادامه داد: حضرت فاطمه معصومه (سلاماللهعلیها) خوب میتواند از ارزشهای الهی که در وجود اقدس حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) به اوج خودش رسیده است و در قله قرار گرفته است نمایندگی کند. حضرت فاطمه معصومه (سلاماللهعلیها) آیینه فضیلتها، آیینه مکارم اخلاق، آیینه نورانیت و آیینه کرامت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، با مطرح نمودن سوالی پیرامون علت نامگذاری و شناختن دو روز اختصاصی بهعنوان روز زن و روز دختر خاطرنشان کرد: جامعهپردازی در فرهنگ اسلامی با محوریت خانواده است. سلولهای اصلی شکلدهنده پیکرهی جامعه خانواده است. در شکلگیری خانواده و در هویتبخشی به خانواده و انسجام، امتداد و در بقای خانواده رکن و عمود اصلی زن است. درواقع آن نقش متفاوت در چرخه هستی به عهده او گذاشته شده است و این نقش بنیادینی است که بر عهده ایشان است. بنابریان حق است که یک روز را بهعنوان روز زن بشناسند.
ایشان افزود: نقش خانمها در ساخت تمدن اسلامی که یک تمدن مهرپایه و براساس مهر وعاطفه است، نقش نگهدارنده و انسجامدهنده است که ستونهای این سازههای بزرگ را بههم پیوند میدهد. لذا محاسبه میشود که اگر بانوان آن هویت الهی خودشان و آن مأموریت بزرگی که برعهدهشان هست را بتوانند بهخوبی به ثمر برسانند، یک بخش عمدهای از راه ساخت جامعه مطلوب و تمدن مطلوب فراهم و هموار شده است و در آستانه یک چنین مامؤریتهای بزرگی دوران دختری قرار میگیرد و بنابراین حق است که یک روز به عنوان روز دختر شناخته شود.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان ادامه داد: باید این بانوی فردا امروز که دوران دختری خود را سپری میکند آن هویت ممتاز را در وجود خودش شناسایی کند و به یک خودشناسی هویتی برسد که خداوند در وجود او چه سرمایههایی را قرار داده است و بعد اینها را قدر بداند؛ هم خودشناسی داشته باشد و هم خودسازی مبتنی بر این خودشناسی داشته باشد. یعنی همین سرمایههایی را که بهصورت استعداد در وجود او قرار داده شده است را استخراج و نقد کند.
وی ادامه داد: خداوند تبارک و تعالی این معادن بسیار ارزشمند عواطف، معنویت، نورانیت و این گنجینههای بزرگ را در وجود دختران ما تعبیه کرده است. دختران ما باید اینها را بشناسند و استخراج کنند و همین میشود خودسازی و خودشناسی و خودشان را باید بر این اساس بسازند و پرورش دهند. آنوقت با یک معنویت پرورشیافته و با عفت، با حجاب، با حیا، با خویشتنبانی و تقوا از آن نگهداری شود و پرورش پیدا کند و بعد ارتباط او را با عالم ملکوت تقویت میکند تا جایی که او را همسایه فرشتگان قرار میدهد و سری در عالم ملکوت بلند میکند و آنوقت است که این افتخار دارد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری با اشاره به نامگذاری روز دختر تصریح کرد: بنابراین ما با کمال افتخار و با احساس بسیار خوب این روز را که روز ولادت یک بانوی به کمال رسیده است و بانویی است که ظرفیتها و استعدادها در وجود او شکوفا شده و در رتبه خیلی بالایی قرار گرفته است و بهعنوان یک الگو و یک نمونه عینی شناخته میشود، این روز را بهعنوان روز دخترانمان میشناسیم.
ایشان در پایان افزود: امیدوارم دخترانمان هم این افتخار را کسب کنند و با حقیقت آن آشنا بشوند و قدر خودشان را بدانند و سرمایههای وجودی خودشان را بشناسند و صیانت و حفاظت کنند و انشاءالله تا دیر نشده اینها را در مسیر زندگیشان به کار گیرند.