حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری:

استغفار، مقدمه‌ی لازم و واجب برای آمادگی کسب حقایق ملکوتی

استغفار، مقدمه‌ی لازم و واجب برای آمادگی کسب حقایق ملکوتی

 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان چهارمین نشست دوره‌ای مسئولین اتحادیه استان‌ها با سخنرانی نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به صورت برخط برگزار شد.
 
در ابتدای این جلسه نماینده مقام معظم رهبری ایام پرنور ماه ذی‌القعده و دهه کرامت را تبریک گفتند و بر اهمیّت و قدرشناسی از فرصت‌های این ماه تأکید کرد.
 
حجت‌الاسلام‌ و‌ المسلمین حاج‌علی‌اکبری با اشاره به عظمت ماه ذی‌القعده ،بیان داشت : این ماه برای کسانی‌که در جستجوی قُرب پروردگار متعال و تحصیل رضای الهی هستند ظرفیت سلوکی خاص و پیش‌برنده دارد و از اول ماه ذی‌القعده تا دهم ماه ذی‌الحجه، به اعتبار آنچه که به حضرت موسی‌بن‌عمران (علی‌نبینا‌وآله‌وعلیه‌السلام) گذشت؛ این چهل روز یک چلّه‌ی سلوکی خاصی محسوب می‌شود.
 
وی ادامه داد: کسانی‌که می‌خواهند با خداوند متعال وارد یک ارتباط خاص شوند و فضای ارتباط‌شان با یک فضای محبتی و رفاقتی باشد و می‌خواهند با پروردگار متعال اُنس بگیرند، حضرت حق این اجازه را در قطعه‌ی شب و مخصوصا بخش پایانی شب که ملحق می‌شود به فجر و نقطه‌ی آغاز روز بعد به آنها داده است.
 
 
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، با اشاره به استفاده از قدر این ایام تصریح کرد: در این ایام فرصت‌هایی را برای گفتگو با خداوند قرار دهیم و به اعمال و رفتار و مخصوصاً به نیّات و انگیزه بیشتر توجه داشته باشیم. 
 
حجت‌الاسلام ‌و‌ المسلمین حاج‌علی‌اکبری، مقدمه‌ی لازم و واجب برای آمادگی کسب حقایق ملکوتی را استغفار برشمرد و افزود: دستورالعمل جامع و مشترکی که بین تمام سالکین، متوسطین و واصلین شناخته می‌شود عبارتست از استغفار و توبه. استغفار مسیر را هموار می‌سازد و نظر خاص حضرت حق را به شما جلب می‌کند، عنایت خداوند متعال و مهربان را متوجه شما می‌دارد و کاملاً با حال بندگی سازگار و با ادب بندگی هماهنگ می‌باشد.
 
 
وی افزود: وقتی شما در مقام استغفار قرار می‌گیرید و از خدای متعال پوزش‌خواهی و طلب عفو می‌کنید و این حالت انکسار، تواضع، خاکساری و شرمندگی که به‌واسطه استغفار در شما به‌وجود می‌آید، این حالت فقر، ضعف و ناداری شما با آن کاملاً هماهنگ است که نامش می‌شود بندگی.
 
 نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با تاکید بر استغفار و طلب آمرزش از خداوند منّان افزود: استغفار حال انسان را خوب می‌کند، سبک و روشن می‌شوید، گره‌های فکری و ذهنی و عملی را باز می‌کند،  مسیر پیش‌رویتان را هموار می‌سازد و آثار و بهره‌مندی‌های آن را در زندگی عادی و مادی خود می‌توانید مشاهده کنید. ابوابی از رزق توسط خودمان به‌وسیله گناهان بسته شده است که کلید آن استغفار است. یعنی تا انسان استغفار و توبه می‌کند این درب‌ها گشوده می‌شود.
 
حجت‌الاسلام‌ و‌ المسلمین حاج‌علی‌اکبری در ادامه گفت: سعی کنیم با استغفار و توبه، از  ماه ذی‌القعده برای اُنس با حضرت حق و ارتباط نزدیک و صمیمانه با پروردگار متعال استفاده کنیم.
 
وی ادامه داد: برای رفیق شدن با خدای متعال و استغفار و توبه قدر موقعیت‌ها و جوانی خود را بدانید، چراکه تضمینی وجود ندارد فردا من و شما باشیم. ایشان تاکید نمودند روزهای یکشنبه این ماه دارای خصوصیتی است تا انسان بتواند در چشمه‌ی لطف الهی شستشویی کند و بهره‌ی خاصی داشته باشد.
 
نماینده مقام معظم رهبری در پایان با تاکید بر مراقبت از دنیازدگی، تصریح کرد:  قدر رفاقت و اُنس با حضرت حق تبارک و تعالی را بدانیم که این رفاقت فقط از مسیر ادب بندگی، مراقبت و مراعات، ابراز فقر به پیشگاه خداوند، با دعا و توجه و با نیّت‌های تمیز، با قصد خیر و خدمت، با جهاد و مجاهدت و روحیه جهادی فراهم می‌‌شود.
 
گفتنی است دیدار های صمیمانه مسئولین اتحادیه استان ها با نماینده معزز مفام معظم رهبری در اتحادیه برای دومین بار در سال جاری برگزار می گردد.
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ارسال نظر روی دکمه روبرو کلیک کرده و نظر خود را ثبت کنید