نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه:
انجمن های اسلامی برای اثرگذاری در جریان تعلیم و تربیت باید خودش را تجهیز کند
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، آخرین جلسه شورای مرکزی اتحادیه در سال 99 روز چهارشنبه 27 اسفندماه با حضور نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه برگزار شد.
در ابتدای جلسه گزارشی از روند تدوین برنامه راهبردی و بررسی برنامه و بودجه 1400 اتحادیه توسط کمیسیون سیاستگذاری و برنامهریزی ارائه شد و حجتالاسلام و المسلمین حاجعلیاکبری در این جلسه ضمن تبریک حلول ماه شعبان و اعیاد شعبانیه بیان داشتند روز ولادت اباعبداللهالحسین علیهالسلام روز عجیبی است. تمام جریان اسلام و هویت اسلامی و اهداف اسلامی و آفاق پیشروی و هر چه که ما فکر میکنیم به وجود نازنین حضرت گره خورده است.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در ارتباط با سیاستها و مسیر انتخاب شده شورای مرکزی گفت: مسیری که هماکنون انتخاب شده مسیر درستی است و انشاءالله ما را به برنامهی راهبردی و نقشه کلان تشکل میرساند تا برنامهی سالانه ما انطباق مناسبی با هدفهای کلی پیدا کند. بهحمدالله مجموعهی ما به بلوغ کافی برای داشتن یک چنین برنامه و افقی دست پیدا کرده است.
وی در این زمینه افزود: برای قدمی که میخواهید بردارید باید به وفاق برسید. بدین منظور باید ابتلاء به احیاناً خطاها و مخصوصاً خطاهای اساسی را بر خودمان حرام کنیم. به سرمایه انسانی مجموعه، محیطهای پیرامونی و هستههای وفادارش از هر منظر که نگاه کنیم میبینیم که بهحمدالله شرایط بهگونهای است که به ما میگوید شما باید قدمهایتان را خیلی محکم و مطمئن بردارید.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در بخش دیگری از سخنان خود به تصمیمات راهبردی در میدان عمل و پروژههای کلان پرداخت و خاطرنشان کرد: مجموعه ما باید بتواند در حوزه تصمیمات راهبردی بهصورت متمرکز و در میدان عملیات متنوع عمل کند و در بخش میانی که کلانپروژهها و برنامههای اساسی محسوب میشود؛ اینجا مطلوب این است که هر چه که ممکن باشد ناظر به اولویتها جمع و جور و سبکبار باشد. یعنی اگر شما این حلقه میانیتان دارای یک پهنه برنامهای متنوعی باشد ذیل همان حرکت راهبردی، آن وقت اتفاقی که میافتد این است که آن تنوع را از میدان میگیرد، زور راهبردها را هم کم میکند. این حلقه میانی خیلی اهمیت دارد.
ایشان در ادامه بیان داشتند: این بخشها باید جمع و جور و به اندازهی لازم و ضرورت چیده شود، بهگونهای که بتواند اتصال تصمیمات راهبردی و اهداف راهبردی شما را به میدان عملیات متنوعتان وصل کند. اگر اینجا ما خطا کنیم به جای اینکه نقطه وصل باشند، میشوند منطقه جدایی و فسخ و عملاً گرفتار یک انقطاع برنامه خواهیم شد.
وی ظرفیتهای موجود در اتحادیه را حائز اهمیّت دانستند و بیان نمودند: ظرفیتهای ما از جهت میدان تا حد قابل توجهی فراهم است و اگر شبکه بتواند عناصر کلیدی و سرشاخههای خودش را توانمندسازی کند و آنها از نظر فهم مبانی راهبردی و فهم درست اقتضائات میدان و درک درست این پروژههای راهبردی و عناوین کلیدی؛ به سطح خوبی برسند و در تصمیمات اصولی و راهبردی با شما متحد بشوند، کار پیش خواهد رفت.
ایشان در این زمینه افزود: ما بخش روحی و انگیزشی را باید جدی بگیریم.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در پایان، با اشاره به مسیر پیش روی اتحادیه فرمودند: اتحادیه برای اثرگذاریهای اساسی و جدی در مسیر پیشروی جریان تعلیم و تربیت باید خودش را تجهیز کند یعنی باید بتوانیم برای حرکت عمومی آموزش و پرورش الهامبخش باشیم و همچنان که توقع داریم در مدرسه با حضور یک انجمن اسلامی ما آنجا الهامبخش باشیم. یک تحرک انقلابی، یک ذکر انقلابی، یک فکر انقلابی را در مدرسه داشته باشیم. کلان اتحادیه ما در کلان بافت آموزش و پرورش کشور هم باید بتواند این الهامبخشی را داشته باشد.
در بخش دیگری از جلسه، برنامههای معاونت فرهنگی اجتماعی و روابط عمومی در سال 1400 بررسی شد.


ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ارسال نظر روی دکمه روبرو کلیک
کرده و نظر خود را ثبت کنید