وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از ویژگیهای برجسته اتحادیه انجمنهای اسلامی نسبت به دیگر تشکلها، رویکرد مدرسهای بودن آن است.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، علیرضا کاظمی در جمع مسئولین اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان سراسر کشور با اشاره به لزوم تحول و توجه بیشتر به تربیت در آموزش و پرورش گفت: ما هرگز به توسعه دست پیدا نخواهیم کرد مگر اینکه بر روی آموزش و پرورش به صورت جدی سرمایهگذاری کنیم. یک گفتمان نظری خوبی در خصوص مسائل آموزش و پرورش در کشور وجود دارد اما به صورت عملی تا اجرا فاصله زیادی داریم.
سرمایهگذاری بر روی آموزش و پرورش بالاترین نوع سرمایهگذاری است
وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر به آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه اجرایی کوچک یا یک دستگاه مصرفی نگاه شود هیچ حصول و نتیجهای در بر نخواهد داشت؛ به همین جهت هم مقام معظم رهبری بر این امر تاکید کردند که سرمایهگذاری بر روی آموزش و پرورش بالاترین نوع سرمایهگذاری است.
وی با بیان اینکه ما همواره دو ماموریت داریم؛ گفت: یکی ماموریت انتقال علم و دانش به نسل جدید و شناسایی و شکوفایی استعدادهای علمی است که در این ماموریت تاکنون خوب هم عمل شده و موفقیتهای زیادی به دست آمده و ماموریت دیگر ما انتقال آداب رسوم فرهنگ و ارزشهاست.
کاظمی با اشاره به اینکه کار در تشکلهای دانشآموزی ، بهترین موقعیت برای تربیت دانش آموزان است؛ گفت: بهترین موقعیتهای تربیتی که تمام ارزشها که در سند تحول بدان اشاره شده است در تشکلهای دانشآموزی قابل پیاده سازی است. افزایش عزت نفس، ارتقای قدرت بیان همه از جمله مهارتهایی است که در تشکلها شکل میگیرد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: هر دانش آموز یک تشکل و هر دانش آموز یک نقش؛ باید هر دانش آموز در یک تشکل دانش آموزی حضور پیدا کند و در آن یک نقشی به او داده شود.
کاظمی با اشاره به اهمیت حضور انجمن های اسلامی در مدارس گفت: ما تشکلهای دانشآموزی و اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان را شریک خود در نظام تعلیم و تربیت نمیدانیم بلکه از نظر ما تشکلها بخش هایی از وزارت آموزش و پرورش هستند. بخش عمدهای از ماموریتهای نظام تعلیم و تربیت بر دوش تشکلهای دانشآموزی همچون اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان است و معتقدیم همه بخشهای آموزش و پرورش عامل تربیت دانش آموزان هستند.
رویکرد مدرسهای اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان
وزیر آموزش و پرورش افزود: یکی از ویژگیهای برجسته اتحادیه انجمنهای اسلامی نسبت به دیگر تشکلها، رویکرد مدرسهای بودن آن است. هر چقدر بتوانیم در این شرایط فعالیت بیشتری داشته باشیم. هرچه فعالیتهای تربیتی بیرون از مدرسه باشد ضریب تاثیرگذاری اش کمتر و نقش دانش آموزان هم کمرنگ تر می شود.
تشکلهای دانشآموزی باید در تصمیم گیریها خود دانش آموزان را سهیم کنند که خوشبختانه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان بدین گونه است و دانش آموزان در تصمیم گیریهای اتحادیه نقش دارند. باید دیگر تشکلهای دانشآموزی هم مانند اتحادیه انجمن اسلامی عمل کرده و دانش آموزان را چه در سیاست گذاری و چه در اجرا سهیم کنند.
وی با اشاره به لزوم همکاری هرچه بیشتر سازمانهای درون وزارت آموزش و پرورش با اتحادیه گفت: در ستاد و ادارات کل باید با تشکلهای دانشآموزی همچون اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان به یک فهم مشترک از اقدامات خود دست یابند. از جمله موارد همکاری بین آموزش و پرورش و اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان، دبیرخانه پیشگیری، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی است.
دانش آموزان ۷۵۰۰ مدرسه برای میزبانی از نمایشگاههای مدرسه انقلاب داوطلب شدند
نشست خبری سیزدهمین دوره نمایشگاههای مدرسه انقلاب
رونمایی از پوستر سیزدهمین دوره نمایشگاههای مدرسه انقلاب
حضور ۲۰ هزار دانش آموز انجمنهای اسلامی در مراسم اعتکاف امسال
شهادت طلبی بالاترین نقطه مکتب سلیمانی است/ دعاخواندن و روزه در ماه رجب را جدی بگیرید
نظرات ارسالی توسط شما ، پس از تایید منتشر خواهد شد.
تلفن پشتیبانی : 1111111111-021 | 7 روز هفته 24 ساعته پاسخگوی شما هستیم
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان می باشد.