لوگو آینده سازان
- اخبار دانش آموزی

پلاکارد های هسته های مقاومت در نطنز

با وجود آتش بس و نقض متعدد آن از سوی آمریکا و رژیم صهیونی، آتش مقاومت و تبیین آن در نطنز خاموش نشد

واحد ارتباطات و رسانه
1405/02/21
پلاکارد های هسته های مقاومت در نطنز
در شرایطی که عده ای از پایان حمله کودک‌کشان به ایران سخن می گویند دانش آموزان نطنز هسته مقاوت خود را در خیابان حفظ کرده و به اتش بس خیالی ترامپ محدود نشدند.
با گذشت بیش از هفته‌ها از اعلام آتش‎ بس می گذرد دانش آموزان نطنز اصفهان گرد هم آمده خیابان را رها نکرده و مواضع رسمس ایران و رهبر این کشور را سر دست گرفتند.
هر کس اگر جمله جذابی در نظر دارد با دست خط خود پلاکاردش را می نویسد تا حق خود و خواهرانش در سرزمین های مقاوم دیگر را فریاد بزند.
یک نفر از رزمندگان هوافضای کشور حمایت می کند و آن یکی از رزمندگان حزب‌الله؛ آن یکی از حق خود در انرژی صلح آمیز هسته ای می گوید و آن یکی از لزوم اتحاد.
اگر کسی شعار جذابی به ذهنش می رسید به بقیه هم پیشنهاد می دهد تا سایرین هماهنگ با هم اشتیاق خود در دفاع از از محور مقاومت و ایران عزیز را در خیابان های نطنز فریاد بزند.
هدف از این پلاکارد نویسی ها پیکار با دروغ پراکنی ها دشمن و روشن نگه داشتن حرارت رزم با نیروهای تروریستی آمریکاست؛ این کار وصیت رهبر شهید برای جهاد تبیین با رسانه های دشمن هم بود.
دانش آموزان نطنز متحد تر از همیشه الزام این اتحاد را حول شروط ده گانه رهبر انقلاب جهت پایان جنگ به سایر همشهریان خود یاداوری می کنند.
در این بین مربی قرارگاه اعضای انجمن اسلامی این شهر هم به ایشان افزوده شده وشعارهای ایشان و تذکرهای لازم به مسئولین در مورد مسائل اقتصادی را برایشان پلاکرد می کند.
از جمله نکات مهمی که در این رزم پلاکاردی به نطنزی ها یادآوری شد امر صرفه جویی در بحبوحه جنگ زیرساختی و نفتکشی است ؛ اعضای انجمن اسلامی مدارس به سایر همشهریان خود تذکر دادند حتما سایرین از کیسه های پارچه ای استفاده کرده تا انرژی و سوخت کمتری در تولید کیسه های پلاستیکی صرف شود.

اخبار مرتبط

نظرات شما

نظرات ارسالی توسط شما ، پس از تایید منتشر خواهد شد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان می باشد.